Nieuw Vennep: Motorrijder komt om het leven bij ongeval A4 (update Video)

Nieuw Vennep, 5 juli – Een motorrijder is donderdagavond op de A4 verongelukt bij een aanrijding met een bestelauto. De bestelauto reed over de A4 in de richting van Den Haag. De bestuurder van de bestelauto, een 52-jarige man uit Heerle,zag in zijn autospiegel een motorrijder aankomen.

De man wilde een rijstrook naar rechts opschuiven om ruimte te maken voor de motorrijder. Op dat moment hoorde hij een klap en zag hierna de motor zonder bestuurder voorbij komen. De motorrijder kwam half op de rijbaan half op de vluchtstrook terecht.

De man heeft het ongeluk niet overleefd. Verkeersongevalanalisten hebben onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. De splitsing A4/A44 is enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn versleept en zullen nader worden onderzocht.

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Nieuw Vennep: Motorrijder komt om het leven bij ongeval A4 (update Video)”

  1. Naar mijn gevoel is een “like” button bedoeld anderen op facebook te attenderen op het artikel. De Nederlandse vertaling klopt min of meer niet echt..
    Jammer genoeg is de button niet bij één enkel item weg te halen.

  2. burg

    raar dat je op zo’n ongeluk kan reageren met vind ik leuk,er zijn toch blijkbaar altijd van die gestoorde figuren die dat doen.kelley heel veel sterkte.

  3. kelley

    Het is mijn man die is overleden bij dit ongeluk. Dank je wel Anne voor je bijval op de vreemde reactie..

  4. anne

    vink ik leuk!!!!hoe is het mogelijk!

Reacties zijn gesloten.